Úvahy de lege ferenda o zákone o finančnom sprostredkovaní - Slezáková, Andrea, 1980-
Dňa 23. februára 2018 nadobudol účinnosť zákon č. 282/2017 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 186/2009 Z.z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 39/2015 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.