Limited Liability Companies in the Slovak and European Legal Context - Vačoková, Lenka, 1983-
Analýza ustanovení spoločnosti s ručením obmedzeným podľa obchodného zákonníka. Podmienky upravujúce proces založenia spoločnosti a štruktúru orgánov spoločnosti.