Spoločenská zodpovednosť organizácií ako konkurenčná výhoda krajiny - Németh, Hajnalka
Spoločenská zodpovednosť organizácií (CSR) ako nástroj odlíšenia sa od konkurencie. Vplyvy spoločenskej zodpovednosti na organizáciu. Úloha spoločenskej zodpovednosti organizácií v rozvoji krajiny. CSR ako konkurenčná výhoda krajiny.