ISO 9004 - nad rámec ISO 9001 s cieľom dosiahnuť trvalý úspech - Kliment, Juraj
Revízia štandardu ISO 9001:2015. ISO 9004:2018 - poskytovanie dôvery v schopnosti organizácie dosahovať udržateľný úspech implementáciou nevyhnutných elementov. Kvalita organizácie. Identita organizácie. Samohodnotenie.