Kryptomeny v kontexte novely Zákona o dani z príjmov - Bagiová, Alexandra, 1994-
Analýza právnej úpravy kryptomien v Slovenskej republike. Zdanenie virtuálnej meny v zmysle novely od 1.10.2018. Príjmy (výnosy) z predaja virtuálnej meny. Výdavky (náklady) na obstaranie virtuálnej meny. Dostatočnosť právnej úpravy zdanenia kryptomien v SR a možnosti jej vývoja. Swot analýza platnej právnej úpravy v oblasti zdanenia kryptomien.