[Akademický jazyk v slovenskom univerzitnom prostredí] - Spišiaková, Mária, 1973-
Recenzia na učebnicu, ktorej cieľom je poskytnúť študentom učebný materiál, ktorý môžu využiť predovšetkým pri príprave záverečných prác