Decomposition Of Wage Inequalities: An Input-Output Approach - Lábaj, Martin, 1982-
Návrh rozkladového prístupu založenom na analýze vstupu a výstupu, ktorý umožní rozlíšiť účinky v oblasti nerovnosti rozloženia bohatstva medzi rozvinutými a rozvíjajúcimi sa krajinami.