<The> Impact of Public Research Funding on Scientific Production – the Case Study of Individuals in Slovakia - Lešková, Alexandra, 1990-
Prehľad financovania výskumných projektov na Slovensku v obodbí 2007-2015. Grantové agentúry APVV, VEGA a Výskumná agentúra. Regresná analýza výstupov výskumu jednotlivcov pracujúcich na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave.