Do People in Petržalka Value Green Areas? A Hedonic Model of Apartment Prices - Rehák, Štefan, 1974-
Štruktúra zelených plôch v Petržalke. Analýza významu zelených plôch v Bratislave-Petržalke pomocou regresného hedonického modelu cien bytov na základe údajov z portálu reality.sk v roku 2016.