Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti za rok 2018 - Kajanovičová, Zita
Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti v roku 2019 vykonajú zamestnávatelia, ak ich zamestnanci o to požiadajú najneskôr do 15. februára 2019. Praktické príklady.