Mobilita výrobného faktora pracovná sila v európskom regióne - Rozkošová, Anna
Teoretické východiská a chápanie pojmov pracovná sila, mobilita a migrácia. Prehľad vedeckej literatúry zameranej na mobilitu výrobného faktora pracovná sila v európskom regióne.