<The> Impact of Globalization on the Slovak Hotel Industry - Gúčik, Marián
Analýza zmien v slovenskom ubytovacom sektore v procese globalizácie. Zmeny v štruktúre a výkonnosti ubytovania v rokoch 2000, 2008 a 2016. Vplyv globalizácie na slovenský hotelový priemysel.