Podpora projektovo orientovaného financovania v Slovenskej republike - Šipikal, Miroslav, 1976-
Projektová podpora výskumu v Slovenskej republike. Prehľad opatrení podpory vysokých škôl zo štrukturálnych fondov. Analýza podpory projektového financovania z troch kľúčových agentúr - APVV, VEGA a Výskumnej agentúry za obdobie rokov 2007-2015. Celkový objem zdrojov projektového financovania v SR a jeho distribúcia. Alokácia podpory podľa vedných oblastí. Regionálna alokácia podpory na úrovni NUTS III. 10 fakúlt s najväčším objemom finančnej podpory v rámci projektového financovania za roky 2007-2015.