Ekonomické vplyvy univerzít na región - Džupka, Peter
Úloha univerzít v regionálnom ekonomickom rozvoji. Príspevky univerzít k ekonomike. Meranie ekonomických vplyvov univerzít. Využitie lokálnych kvocientov pri tvorbe regionálnych I-O (input-output) tabuliek a odhad regionálnych multiplikátorov.