Stručne k zdaňovaniu príjmov zo závislej činnosti na rozhraní rokov 2018 a 2019 - Jarinkovičová, Valéria
Aktuálne zmeny pri zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti, najmä zmeny pri vykonaní ročného zúčtovania za rok 2018 podľa zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení n.p.