Vedenie pokladnice a základná finančná kontrola - Konečná Veverková, Ingrid
S pokladničnou agendou sa stretávame v každej obci, v každej rozpočtovej a príspevkovej organizácii . Ide o rozsiahlu a v mnohých smeroch špecifickú pracovnú činnosť, ktorú najmä v malých obciach a ROPO najčastejšie vykonáva jediná osoba zodpovedná za ekonomickú agendu v kumulovanej funkcii.