Concept of Proxemics in Nonverbal Communication - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Celkový náhľad na pojem priestor v neverbálnej komunikácii. Poukázanie na vzdialenosť z pohľadu vertikálneho ako aj horizontálneho. Pojem osobný priestor. Priestor z hľadiska vnímania okolia človekom.