Koncept súčasnej klastrovej politiky na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ - Gáll, Jozef, 1991-
Prehľad politík vo vybraných krajinách Európskej únie, ktoré sú zamerané na podporu priemyselných klastrov a existujúcich klastrových iniciatív, ktorých realizácia prebieha na národnej a regionálnej úrovni. Opatrenia klastrovej politiky na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku, Poľsku, Rakúsku a Nemecku.