„Digitalizace antitrustu“ - móda, nebo revoluce? - Bejček, Josef
Digitalizácia ako výzva nielen pre suťažné právo. Vymedzenie pojmu "big dáta". Dáta ako platidlo a ochrana súkromia. Cenové algoritmy a cenové kartely. Cenové algoritmy a cenová diskriminácia.