Harmonizácia korporatívnych daní v EÚ - Ďurinová, Ivona, 1964-
Problematika daňovej harmonizácie a daňovej konkurencie v prácach vybraných autorov. Uplatňovanie korporatívnych daní v krajinách Európskej únie. Prehľad daňových sadzieb z korporatívnych príjmov v EÚ (rok 2018). Korporatívna daň v Belgicku a v Írsku. Systém spoločného konsolidovaného daňového základu korporatívnej dane.