Budoucnost bankovnictví přeje připraveným - Tománek, Filip
Moderné informačné technológie pre bankovníctvo podporujú digitalizáciu, zvyšujú komfort klientov a pomáhajú vyhovieť legislatívnym nárokom, a čo je najdôležitejšie hotové riešenia sú k dispozícií už teraz.