První dny manažera. Jak je zvládnout - Olšanská, Lenka
Manažér povýšený z interných zdrojov firmy má v danej firme výsledky a je adaptovaný na príslušnú firemnú kultúru. Povýšenie radového zamestnanca na manažérsku pozíciu nesie nemalé výzvy. Niekoľko myšlienok a odporúčaní, ako zvládnuť funkciu manažéra.