Theoretical Approach to the Social Quality, Quality of Life and the Quality of Working Life - Antalová, Mária, 1952-
Teoretické problémy vnímania kategórií sociálnej kvality, kvality života a kvality pracovného života. Porovnanie ich obsahu, identifikácia rozdielov medzi nimi a vzájomná súvislosť.