Manažment rizík ako nástroj na zvyšovanie úspešnosti inovačných aktivít malých a stredných podnikov - Buganová, Katarína
Manažment rizík vo svete a na Slovensku. Inovácie a podpora inovácii v MSP. Inovačná výkonnosť v oblasti MSP v SR vo vzťahu k EÚ. Manažment rizika v inovačných projektoch.