Spoločenská zodpovednosť v malých a stredných podnikoch na Slovensku a v Rusku - Grman, Pavol
Charakteristika spoločenskej zodpovednosti v malých a stredných podnikoch. Princípy a výhody spoločenskej zodpovednosti podnikov.