Pozvali vás na pracovný pohovor? - Olexová, Cecília, 1976-
Každý uchádzač o zamestnanie musí absolvovať výberový pohovor bez ohľadu na to, či pri hľadaní práce priamo oslovuje organizáciu, alebo hľadá pracovné príležitosti cez personálne agentúry. Tipy, ako sa na pracovný pohovor pripraviť.