Riziká chybného rozhodovania v malých a stredných podnikoch - Míka, Vladimír
Špecifiká manažmentu rizika v malých a stredných podnikoch. Charakter najčastejších rizík a ich zdrojov v podnikoch. Najvýznamnejšie riziká vnímané európskymi podnikmi. Riziká v rozhodovacom procese v podmienkach malých a stredných podnikov.