Úvery podnikov za rok 2017 a politika obozretnosti - Jánošová, Veronika, 1953-
Vývoj podnikových úverov, zadĺženosť podnikov a zlyhané úvery v roku 2017 na Slovensku. Kapitálová primeranosť slovenských bánk.