Manažment informačných technológií z pohľadu implementácie štandardov ISO 27000 - Hlavatý, Ivan, 1978-
Bezpečnosť informácií je jedným z najdôležitejších aspektov úspešnej prevádzky každej modernej organizácie, a to kvôli neustálej prítomnosti rizík pri riadení a vedení organizácie. Z toho dôvodu sa stále viac organizácií rozhodne pre zavedenie štandardov ISO 27000. Normy z rodiny ISO 27000 pokrývajú široké spektrum problematiky manažmentu bezpečnosti informačných systémov. Bližšia charakteristika noriem ISO 27001 a 27002.