Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Výroba bezpečných potravín ako dôležitá požiadavka pre výrobcov ako aj spotrebiteľov. Riadenie kvality a bezpečnosti potravín. Dôležitosť vhodného dodávateľa. Hodnotenie dodávateľov vybraného poľského potravinárskeho podniku.