Kvalita a konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu - Lacková, Alica
Slovenský vinársky priemysel – súčasná situácia a jeho perspektíva. Analýza výsledkov realizovaného prieskumu. Hodnotenie faktorov vplývajúcich na kvalitu produkcie. Realizácia opatrení vplývajúcich na kvalitu produkcie. Implementácia systému manažérstva kvality. Export vína a najvýznamnejší zahraničný partner.