Povinnosti hospodárskych subjektov pri sprístupňovaní určených výrobkov na vnútornom trhu - Košútová, Tatiana, 1962-
Legislatívne podmienky sprístupňovania určených výrobkov na trhu. Povinnosti hospodárskych subjektov: povinnosti výrobcu, povinnosti splnomocneného zástupcu výrobcu, povinnosti dovozcu, povinnosti distribútora.