Dron s kamerou ako (problematický) nástroj na prezentáciu - Poláček, Marian
Drony: lietadlá spôsobilé lietať bez pilota. Štvorvrtuľové modely sa označujú ako quadrokoptéry, kvadrokoptéry. Jednoduchý a relatívne lacný nákup dronov verzus komplikovaná (vznikajúca) legislatíva. Stručný prehľad modelov: drony ako hračka, drony s kamerou, drony na profesionálne natáčanie videa. Technické údaje čínskeho modelu „vyššej strednej triedy“ DJI Phantom 3 Standard. Legislatíva spojená s dronmi. Rozhodnutie Dopravného úradu SR č. 1/2015.