Vplyv informačných technológii na marketingovú komunikáciu - Potisková, Ingrid
Analýza vplyvu informačných technológií na marketingovú komunikáciu spoločností, ktoré predávajú rybárske potreby, na vzorke 115 000 členov Slovenského rybárskeho zväzu. Analýza trhu s rybárskymi potrebami, analýza zákazníka, analýza konkurencie. Propagačné formy rybárstva v SR, časopis „Slovenský rybár“, TV relácia „Na rybách – Petrov zdar!“. Odporúčania k tvorbe marketingovej komunikácie spoločností venujúcich sa predaju rybárskych potrieb.