Blokovanie a antiblokovanie internetového reklamného obsahu - Potisková, Ingrid
Analýza troch rôznych pohľadov na "ad block" a "anti ad block" systémy reklamy a ich vzájomné pôsobenie v online prostredí. Penetrácia internetu na Slovensku v roku 2015. Rast e-commerce. Podiel používateľov používajúcich AdBlock systémy. Pohľad zo strany majiteľov webových stránok a účastníkov online prostredia.