Determinanty politiky finančných služieb v EÚ - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Vymedzenie finančných služieb. Formovanie vnútorného trhu EÚ v oblasti finančných služieb. Politika kolektívneho financovania a politika EÚ pre finančné technológie.