Stabilization of Qualified Employees in the Business - Bukovová, Sylvia, 1959-
Proces stabilizácie zamestnancov, stratégia stabilizácie a jej zložiek a príklady najzaujímavejších zamestnaneckých výhod. Negácia a prínosy fluktuácie zamestnancov.