Analýza účtovnej závierky zameraná na ľudské zdroje a mzdové veličiny - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Analýza ukazovateľov, zameraných na ľudské zdroje a mzdové veličiny v kontexte získania vstupných údajov z účtovnej závierky.