Porovnanie výkazu vybraných údajov a účtovnej závierky veľkých účtovných jednotiek v SR - Parajka, Branislav, 1981-
Účtovná závierka v podmienkach SR. Veľkostné kritériá účtovných jednotiek. Relevantnosť údajov z účtovnej závierky veľkých účtovných jednotiek vs. údaje z výkazu vybraných údajov.