Návratné zdroje financovania po 1.januári 2019 a pravidlá rozpočtovej zodpovednosti v novom volebnom období - Konečná Veverková, Ingrid
Pravidlá používania a príjmania návratných zdrojov financovania v obci a vo vyššom územnom celku od 1. januára 2019 a pravidlá rozpočtovej zodpovednosti.