Kongresový cestovný ruch vo svete a na Slovensku - Gúčik, Marián
Kongresový cestovný ruch ako súčasť obchodného cestovného ruchu. Organizovanie kongresov. Kongresová infraštruktúra. Kongresové centrum. Kongresový cestovný ruch vo svete. Najúspešnejšie štáty a mestá v organizovaní kongresov v roku 2017. Kongresový cestovný ruch na Slovensku. Priemerné ukazovatele o kongresovom cestovnom ruchu v SR za roky 2015-2017. Súčasné trendy v organizovaní kongresov.