Analýza výdavkov na výskum a vývoj na Slovensku - Darmo, Ľubomír, 1984-
Veda, výskum a vývoj úzko spojené s inováciami. Dôležitosť výskumu a vývoja pre ekonomický rast. Vplyv výdavkov na výskum a vývoj na inovačnú výkonnosť podniku. Vývoj výdavkov na výskum a vývoj v SR (2002-2015).