Capital Structure Convergence in Slovakia - Morvay, Karol, 1973-
Nedostatočná kapitalizácia v slovenskej ekonomike a jej pozícia v krajinách strednej a východnej Európy. Štruktúra kapitálového kapitálu je považovaná za mimoriadne dôležitú v procese skutočnej konvergencie k iným rozvinutým krajinám.