Voľby v tieni rusofóbie - Škvrnda, František
Boj o kreslo prezidenta. Súčasný prezident P. Porošenko - oligarcha, šiesty najbohatší Ukrajinec. Podpora a sponzorovanie Majdanu. Upevnenie osobnej moci a hľadanie zahraničnej podpory. Mediálne špekulácie o kandidátoch na prezidenta. Nedôveryhodné prieskumy.