Implications of Low/Negative Interest Rates For Banks' Asset and Liability Management - an Example - Šlahor, Ľudomír
Poukázanie na to, ako by mohla vyzerať bilancia vzorovej banky pred a po príjme pretrvávajúcich podmienok s nízkymi alebo negatívnymi úrokovými sadzbami. Štruktúra trvania súvahy vzorovej banky pred uplynutím obdobia nízkych a ďalších klesajúcich sadzieb.