Trumpova samitománia - Škvrnda, František
Podpora Donalda Trumpa elitami - skupinou spojenou s vojensko-priemyselno-finančným komplexom, ale aj so strany voličov, ktorí sú nespokojní najmä s domácou sociálno-ekonomickou politikou. Málo vypočítateľná politika prezidenta s protirečivými dôsledkami. Tlaky establišmentu. Stúpenec voľných debát.