Kybernetická bezpečnost v mezinárodní přepravě se stále podceňuje - Dobiáš, Petr
Riadenie a kontrola medzinárodnej dopravy s použitím moderných počítačových technológií. Kybernetická bezpečnosť v leteckej doprave. Nedostatočné bezpečnostné opatrenia v námornej doprave. Zobrazovanie elektronických plavených máp a informácií. Automatický identifikačný systém. Systém globálnej navigácie. Medzinárodná regulácia ochrany námorných plavidiel. Kybernetická bezpečnosť v cestnej a železničnej doprave.