Sustainability Balanced Scorecard – Making Sustainability Measurable - Achenbach, Peter, 1960-
Vysvetlenie koncepcie riadenia udržateľnosti na praktickom príklade nemeckej spoločnosti zo stavebníctva. Využitie metódy vyváženej výsledkovej karty udržateľnosti.