Príjmová elasticita dopytu ako ukazovateľ rozhodovacieho procesu podniku - Brnková, Barbora
Analýza príjmovej elasticity dopytu v podmienkach Slovenskej republiky ako jeden z ukazovateľov, ktoré je možné využiť v rozhodovacom procese o budúcej štruktúre produktov spoločnosti. Teoretické vymedzenie týchto pojmov a uplatnenie získaných poznatkov o disponibilných príjmoch a čistých výdavkoch slovenských domácností za obdobie rokov 2004 až 2016.