Wellness marketing - analytický pohľad na vybrané prístupy a stratégie - Čakanová, Lucia, 1988-
Informácie o význame, vývoji a dôležitosti wellness v súčasnej ponuke turistických destinácií po celom svete. Vznik wellnessu ako svetový fenomén 21. storočia v dôsledku zmien na turistickom trhu.